Kerstmenu

Als aperitief een glaasje champagne vergezeld van enkele mondgeneugten.

***

Grietfilet met een mengeling van zeevruchten, nantua sausje en gnocchi

***

Parelhoenfilet opgevuld met een duxelle van champignons, salie en winterse garnituur

Amandelkroketjes

***

Dessert van de Kerstman


Menu incl. apero 60 euro

Het kerstmenu is verkrijgbaar van 25 t.e.m. 30 december.

Wij vragen u om vooraf te willen reserveren.

Nieuwjaarsmenu

Een sprankelend aperitief op het nieuwe jaar vergezeld van een hapje.

 ***

 Opgevulde tongfilet met langoustines, sausje van langoustines met saffraan

 ***

 Het beste van het rund, winterse garnituur, saus Robert en amandelkroketjes

 ***

 Nieuwjaarsdessertje




Menu incl. apero 60 euro

Het nieuwjaarsmenu is verkrijgbaar op 1 en 2 januari 2020.

Wij vragen u vooraf te willen reserveren.