Voorgerechten
Verse dagsoep met brood en boter
Garnaalkroketjes met een fris slaatje
Kaaskroketjes met een fris slaatje
Nieuwpoortse vissoep met rouille en toastjes
Cocktail van garnalen
Gamba’s gegrild met verse tartaar
Gamba’s in de oven met look & kruiden van de chef
Slaatje met gebakken scampi’s en spek
Carpaccio van rundvlees met parmezaanschilfers en balsamico-truffel vinaigrette
Al onze voorgerechten worden geserveerd met brood en boter
Supplement frietjes is mogelijk
Kindergerechten
Kaaskroketjes met een slaatje (1 of 2 stuks)
Garnaalkroketjes met een slaatje (1 of 2 stuks)
Kinderspaghetti
Kalkoenschnitzel met appelmoes en verse frietjes
Visstick met een slaatje en frietjes
Kinder vol-au-vent
Kindersteak met appelmoes en frietjes
Onze salades
Slaatje met lauw geitenkaasje, spek en crouton, afgewerkt met honing en Provençaalse kruiden
Salade “Neptune”: slaatje met gerookte zalm , tonijn, en Nieuwpoortse garnaaltjes
Slaatje met tomaat en Nieuwpoortse garnaaltjes op zijn best
Salade met gebakken scampi’s en spek
Al onze salades worden geserveerd met brood en boter.
Supplement frietjes is mogelijk.
Allergisch of voedselintolerantie ?
Spreek ons aan en vraag naar ons plan over de 14 allergenen.
Opgelet: de samenstelling van onze producten kan veranderen!
Visgerechten
Gegrilde gamba’s met een fris slaatje en huisbereide tartaarsaus
Gamba’s in de oven met look & kruiden van de chef
Slibtongen gebakken met botersaus
Bouillabaisse met dagverse vis uit de Noordzee en een halve kreeft
Scampi’s in de lookboter
Kabeljauwhaasje met warme groentjes afgewerkt met Nieuwpoortse garnaaltjes en een nantuasausje
Mixed grill van dagverse vis met warme groentjes
Nieuwpoorts vispannetje met garnaaltjes en mosseltjes
Mixed grill van dagverse vers vis met warme groentjes en een halve kreeft
Vleesgerechten
Huisbereide verse americain
Huisbereide vol au vent met een fris slaatje
Filets mignons met een fris slaatje en saus naar keuze
Ierse Ribeye met een fris slaatje en saus naar keuze
Entrecôte Wit–Blauw met een fris slaatje en saus naar keuze
Kraaibiefstuk met bordelaisesaus en een fris slaatje
Sauzen: kruidenboter – champignons – peper – béarnaise – Roquefort
Deze gerechten kunnen geserveerd worden met frietjes, puree of krielaardappelen
Vegetarische gerechten
Vol-au-vent veggie
Veggie spaghetti
Onze Zoeternijtjes
Duo van sorbet
Chocolade mousse
Crème brûlée
Sabayon van het huis
Coupe vanille ijs
Dame blanche
Coupe Brésilienne
Banana split
Coupe vers fruit (seizoen)
Coupe advocaat
Coupe banaan Royal ( advocaat)
Coupe “ De Vierboete”
Coupe aardbeien ( seizoen)
Barry & Co (kinderfiguurtjes met ijs)
Kinderijsje (vanille ijs of chocolade ijs)