U kan ons met al uw vragen en/of reservaties rechtstreeks telefonisch contacteren op: 058/233433

e-mailadres (NIET voor reservaties!) : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vanaf de eerste vrijdag van september terug iedere vrijdagavond cote à l'os festijn !

 

        

Jürgen en Sofie staan voor U klaar met een extra culinaire ervaring aan de boorden van de Noordzee.

Ditmaal geen zicht op de Polders, maar wel een onuitgegeven panorama met een uniek zicht op de grootste jachthaven van West-Europa.

Onze bistro biedt een groot assortiment snelle gerechten zoals allerhande snacks, slaatjes, pannenkoeken, ijscoupes, enz.

Voor het restaurant kozen we bewust voor een kleinere kaart, zodat we steeds de klant dagverse ingrediënten kunnen aanbieden. Het menu varieert volgens marktaanbod en is absoluut de moeite waard om te volgen. Let hierbij zeker op onze suggesties!

 In de keuken wacht onze Chef met het beste uit de Noordzee. Van een smaakvolle dagschotel, over een heerlijk maandmenu,  tot een niet te versmaden degustatiemenu mét aangepaste wijnen. 

Dit doorlopend vanaf 11u30 tot ’s avonds laat, zodat U steeds de innerlijke mens kunt versterken wanneer het uzelf uitkomt.

U eet liever thuis of op uw boot in de haven? Geen probleem! Alle gerechten kunnen meegenomen worden. Ook aanvaarden wij met plezier  communies, seminaries, trouwfeesten, rouwmaaltijden, babyborrels of gewoon een tof  feestje. U kunt ook uw vrienden en kennissen deze unieke belevenis schenken via onze cadeaubonnen. 

 

 

Het is overduidelijk: het genot van lekker tafelen in een ongedwongen gezelligheid met op de achtergrond een decor van dobberende jachten, is onbeschrijfelijk! En dit alles uiteraard aan democratische prijzen.

Een belevenis die U zeker niet mag missen!

Tot binnenkort & smakelijk!

Het team van Restaurant De Vierboete.